office@globalproiect.ro Tel/Fax: +4021 210 90 80

Servicii

Serviciile companiei noastre sunt:

  1. Proiectare in domeniul drumurilor, strazilor, sistematizare pe verticala platforme industriale, parcari publice, drumuri in ansambluri rezidentiale, extindere retea alimentare cu apa si retea canalizare.
  2. Expertize tehnice pentru drumuri si poduri.
  3. Intocmirea documentatii pentru obtinerea certificate urbanism, avize si acorduri din partea C.N.A.D.N.R. si Politia Rutiera pentru racordarile la drumurile publice.
  4. Realizarea de proiecte de circulatie si proiecte pentru managementul traficului pe perioada executarii lucrarilor la drumurile publice, proiectare marcaje, indicatoare si elemente semnalizatoare.
  5. Proiectare si amenajare peisagistica pentru parcuri si gradini publice.
  6. Consultanta pentru executarea proiectelor de drumuri, extindere retea alimentare cu apa si retea canalizare.

Toate proiectele sunt executate cu respectarea standardelor si normelor tehnice in vigoare. Dezvoltarea proiectelor este realizata folosind metode moderne de proiectare asistata de calculator, folosind solutii software de ultima generatie , ceea ce duce la o durata scurta de executie a proiectului final si modificari rapide in functie de cerintele de adaptare ce pot interveni.

In functie de dificultatea proiectului, colaboram cu proiectanti cu experienta de peste 15 de ani in activitate.

La cererea beneficiarului, asiguram si verificarea proiectului de catre un verificator atestat MLPAT., S.C. GLOBAL SERVICE PROIECT S.R.L pune la dispozitia celorlalti proiectanti consultanta si verificatori atestati MLPAT in vederea intocmirii unui proiect corect atat punct de vedere tehnic, cat si economic.

Succesul de care ne bucuram se datoreaza in special valorilor care au ghidat politica organizatiei si care inglobeaza spiritul, filozofia si practicile zilnice ale organizatiei noastre, principii care au stat la baza relatiilor noastre cu clientii, partenerii si angajatii.
Principiul de baza ale politicii SC GLOBAL SERVICE PROIECT SRL este imbunatatirea continua a eficientei si eficacitatii serviciilor prestate, in scopul cresterii satisfactiei clientului si castigarii de noi piete.

Pentru a demonstra clientilor si celorlalte parti interesate capabilitatea noastra de a presta servicii care sa satisfaca optim cerintele, am proiectat, documentat si implementat atat sistemul de management al calitatii conform prevederilor standardului SR EN ISO 9001:2001 „Sisteme de management al calitatii – Cerinte” cat si sistemul de management al sanatatii si secutitatii ocupationale OHSAS 18001 :2004 si sistemul de management de mediu SR EN ISO 14001 :2005 obtinand certificare SIMTEX.